Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fjärran högt uppe bland bergen

bor det en egendomlig liten man
En ensam liten shaman
För han har till naturen och de vilda djuren mycket
starka band
Så med hans närvaro överallt har alla de vilda djuren
nu blivit riktigt van
Och det roligaste är att han varje år får trevligt besök
av en vacker vit svan
För han kommer ihåg den där dan då han hittade henne
svårt medtagen under en gran
Och efter den händelsen har de två nu blivit till
riktigt goda vänner
Jo, för det är i alla fall så som han känner
För varje gång som svanen kommer och hälsar på
bakar han alltid till henne helt underbara små
kakor av havre flarn
Vilka hon bara älskar, så klart

I fjärran högt uppe bland bergen bor det en
egendomlig liten man
En ensam liten shaman så söt och grann..

Ken Cassel
17/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-17 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel