Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur balans


håll om mig
rör mig inte

kom närmare
backa

kyss mig
gå härifrån

lämna mig inte
säg god natt




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-17 19:52



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Om vi vet vad kärlek är så vet vi samtidigt vilken motsatsen är
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP