Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att röra vid ett hjärta




ett försök att aldrig uttala de starka
orden bara beskriva snudda vid känslan som
ligger och väntar
min bröstkorg öppnar sig för dig
himlen närmar sig sjunker ner kring oss som ett
varmare klimat iklädd kortbyxor i mars ska vi
skratta eller gråta oavsett så måste jag
hålla om dig nu
ditt leende är ett frågetecken
vad ska vi göra av livet vad
innebär det att leva
se inte blodet för alla reklamfilmer
känn inte explosionsdoften i vinden
djuret på din tallrik ville inte leva i frihet
smaka på orden
ville inte leva i frihet
jag kan inte finnas kvar om det ska vara så här och
jag tror din kropp vill vrida sig kring min axel
jag öppnar min bröstkorg för dig du vet
vad du ska göra för att röra vid mitt hjärta




Fri vers av johii
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-07-13 11:55



Bookmark and Share


  Trubbel
vackra ord :)

fastnade direkt för:
"ska vi
skratta eller gråta oavsett så måste jag
hålla om dig nu"
för det är PRECIS så det kan vara ibland. (jag känner igen mig)

väldigt fint skrivet :)
2006-07-13

    Regina E
Kan inte säga att jag förstår allt i denna dikt, men tyckte ändå om att läsa den. Fastnade för dina kroppsuttryck hur din "bröstkorg" öppnar sig och hennes kropp som vrider sig runt din axel, varmt och kärleksfullt. Tycker även om frågorna dikten ställer.
2006-07-13

  A Ocean
Vacker, men ändå med ett drag av allvar. Är det bara jag eller ligger det en viss förvirringskänsla i texten? Fint skrivet om frihet och att välja sitt liv. Tack för det:)
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu