Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre kärnans estetik

Isande svartborrad tunnel,
märkt av röda strimmor av kött,
kallskänkta till minnet av stenkol.

Alla beklagade de krasande offren
som lät alla sina ögon blöda
genom svartnande ögonvrår
och glödande urberg.

Gnistrande skönhet,
flammande grafit,
en sista blick.




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-08-18 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP