Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett väsen

Mörker får stjärnor att glöda

I dammens skuggor syns liv

Vi blir till i mörker

föds till ljus

som borde vara skrämmande

när allt man känt tills nu

är blodets puls

I takt med någon

så ypperligt nära

 

Som alltid funnits nära

tills ljusets uppenbarelse

 

Varför räds vi mörkret

när det är ur dess innersta

vi först uppenbaras

 

När ska vi förstå

att ljus och mörker

För alltid är ett 

i samklang

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-18 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker, fylld med hopp
2020-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ