Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grässvålsbacke

Ett minne, en doft.
Hand mot solvarmt däck.
Ett ögonblick, ett stoft.
Minnen i en porlande bäck.

Huvuden nedsänkta i grönskande dal.
Hemligheter möts i grässvålsbacke.
Kisandes mot himlens sal.
Som kyssar mot min nacke.

Sommar med prunkande fönster.
Juli med längtans törst.
Ett evigt återupprepat mönster.
Då kärleken är som störst.

Läppar som formar ord i tystnad.
Ut i tomhet.
Läppar i våldsam lystnad.
Tre ord ut i tysthet




Bunden vers av Teah
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-22 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah