Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedarra

I stillheten kommer vissheten
om att stormen dragit förbi.
När löven lagt sig mot solvarm asfalt
där hösten ännu är ett minne.

Det jag trodde skulle bli helvetets låga
var en vårdags ljumna smekning.
Gjort mig redo för stormens piskande
men svalkande vind kom mot kind.

Hur kom du hit?
min pelare min stod
min grund min bro
min spegelsjäl
min vän
hur kom du hit?




Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-25 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah