Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag funderar allvarligt på att lägga in denna i mitt autosvar i mailen. Ett autosvar som berättar att jag sjukskrivits. Jag ser det som en sjukskrivning från ett sjukt system. Ett system där vi en efter en offras i kapitalismens käftar.


Systemfel

Förbikopplingar vid error.
Ett överilat säkerhetssystem.
En andningsövning i självbevarelsedriften.

En snillrik omprogrammering.
Ett genidrag i mänsklighetens ljus.
En gräns som flyttas.
En ny algoritm kodas in.
Utan.
En.
Tanke.
På.
Konsekvens.

KORTsiktig ekonomi.
Med energi.
Med ork.
Med allt som är du.

En programmering i ett system.
Som vänder systemet mot dig.

Det är ett fel i vårt system.
Men det är inte du.




Fri vers av Teah
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-05 07:51



Bookmark and Share


  Briza media
Stark text och bra tanke! Ja, ett sorgligt sjukt system! Beklagar att även du gjort denna erfarenhet, att det ska behöva offras så många..
2021-03-05

  Larz Gustafsson VIP
"Vi är alla offer" (Stig Skogberg)
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Teah