Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rot

Var har du din skog?
Där du nu befinner dig.
När du ditt väsen?
Så vi kan kväsa det?

Låt mig inte behöva påminna dig.
Om vägar vi inte valt.
Om vad som ligger framför oss.
Om makterna vi är en del av.

Du vet likväl som jag.
Att när vi svälter våra väsen
då tynar vi bort.

Gå ut ikväll.
Gå ut i din skog.
Möt mig där och hör mina ord.

Hör saven och suset.
Känn roten och ruset.
Och kom ihåg vilka vi är.





Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-20 13:56



Bookmark and Share


  rostspik
Riktigt bra!
2022-04-10

  Briza media
Innerligt och insiktsfullt skrivet. Tack!
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Teah