Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig gå.

Jag lämnar er nu.

Först ut, P.
Förlåt och hårda ord.
Fridens min P.

Andra ut. F min stora kärlek.
All kärlek till dig.
Vi valde så rätt.

Tredje ut, K.
Far iväg på äventyret nu.
Vi ses aldrig igen.

Fjärde ut, den svåraste.
J, låt mig gå.
Det är dags nu.
Förlåt för kemin.






Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-04-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah