Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöd

När hettan är som starkast.
Visar den sin vackraste skrud.
Viskar om ett uråldrigt väsen.
En eld som går mot sin död.




Fri vers (Fri form) av Teah
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-11 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah