Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Hjärnans outgrundliga vägar. Jag skrev den här dikten på mindre än en minut, som om den redan fanns helt färdig någonstans och bara behövde öppnas som en gåva.)


Vindspel

Trädkronornas harpor
i den ossifierade natten
äppelträdens ryggkotor utsträckta
längs trädgårdens gräns
mörkret gulnar i kanterna, rullas ihop
som brinnande näver




Fri vers av Grävling
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-23 15:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fina liknelser! En känsla av höst.
2020-08-23

  Elinor Sörensson VIP
"mörkret gulnar i kanterna, rullas ihop
som brinnande näver"
Så wow! Den här gillar jag verkligen.
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling