Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ensamheten


Utan mening lever jag

När jag levde ensam efter jag hade separerat så tog

det en långstund  att komma till baka till livet, och mej 

 

själv igen,  jag träffade en del vackra och trevliga tjejer 

men jag var inte redo, för jag bär fortfarande sorg inom mej

 

för jag kan inte klippa av mina känslor och

glömma allt vackert som jag har bakom mej  med

 

någon som jag älskade väldigt mycket och brydde mej 

om, och blev älskad utav,  hon gjorde mej fulländad hon 

 

fick mej att känna att jag var ut av betydelse, att jag var

en viktig person, jag var behövd ut av någon, jag kände

 

mej så älskad,  hon gjorde mej hel, men nu är allt över, allt 

är borta  jag känner mej så tom och ensam igen, det känns

 

som om jag inte fyller någon funktion i livet, jag bara existerar

utan mening, jag finns bara till utan kärlek

 

och dess vackra varma glöd 

 jag känner mej så ensam i mitt, liv jag är så tom på allt.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 78 gånger
Publicerad 2020-08-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten