Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knappt synbara partiklar

I en dröm räknar du linjerna i handen
de tycks krympa, till levande men mycket små träd
de innersta bladen tunntrådiga och glesa
täckta av sotiga nerver

minns att de varsamt tog ifrån oss
allt detta, buketter av brända löv
skördade ur trädkronans famn,
veckade brottstycken av stammar

de drömde dig så nära
– kände du redan de vittrande bladen
sjunka mellan dina fingrar
som en notskrift av skuggor och aska




Fri vers av Grävling
Läst 119 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-23 20:07



Bookmark and Share


  Nanna X
Fin tanke att allt vittrar ner till notskrift (när ska jag hinna sortera mina noter?)
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling