Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett altare

I en kyrka av åsksand
bugar viskande glasformationer
med ansikten av blå emalj
deras skuggor smakar dy och hala rötter
sträva som vinterstränder, porösa ben
från sandänglar, begravda
i utrymmet mellan väggarna
– hur ska du dö när du levt så här –
ur denna brunn
kräver vi våra namn
dricker dem ur en skål av bränd lera




Fri vers av Grävling
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-24 19:40



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Men, snälla, kära, pissjävla någon! Varför har ingen kommenterat detta kastlösa mästerverk?

Som vanligt agerar Grävling Herrens/Hertiginnans smekande poetiska bladguldsförmedlare...

Jag baxnar. Som Alltid! Elva poäng av tio möjliga.
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling