Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bushido II

En krigares väg

Varje andetag unikt

Bladet i vinden




Bunden vers (Haiku) av JamesDean VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-25 01:00



Bookmark and Share


  EK_Lindstroem VIP
Utmärkt.
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

JamesDean
JamesDean VIP