Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattdjur

Dansar med spöken
I natten hon stal en kyss

Läppar likt frosten.




Bunden vers (Haiku) av JamesDean VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JamesDean
JamesDean VIP