Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger som alla kära, fast med lite mer säkerhet

jag hade tänkt skriva en såndär dikt,

du vet, som alla kära skriver;

som känns som regnbågar och blandsaft,

jag hade tänkt förklara på ett annat sätt;

än att säga som alla kära säger;

\"jag älskar dig så det gör ont\",

för jag är som alla kära;

jag vet att jag älskar någon,

mer än någon annan kan älska någon;



förutom att jag verkligen älskar någon,

mer än någon annan kan älska någon;



på riktigt alltså. *




Fri vers av sister band-aid knees
Läst 851 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 20:48



Bookmark and Share


  korpfjäder
Härllig!! Ler med hela ansiktet!!
2008-03-13

  JamesDean VIP
usch så söt! en klar favorit!
2007-09-10

    inmeddiginålsögatkamel
Tihi:)
Regnbågar och blandsaft..
Du är söt!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees