Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


if only you'd never look at me
the way that you do




mina ord kring dina läppar.


jag skriver små brev till dig
fast jag vet
du är ljusår bort
och vänder dig
mot en annan morgon

jag skriver små brev till dig
och väntar

det är nog inte
dig jag saknar
men de spår du lämnade
längs min nacke
och kylan som blev kvar
där min sommar gick av


jag skriver små brev till dig
och väntar

bläck i mina ådror 
men jag vet
mina ord

fastnade aldrig kring dina läppar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1094 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-17 00:54



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Hmmm jag kom på mig med att torka mig om munnen.. och vet du där var en massa ord, men inte dina.. du bjuder oss på bitterljuva bilder.. erkänner!!
2007-06-12

    sister band-aid knees
jag bokmärker. räcker det att jag säger att jag bokmärker?
2007-05-23

    livräddaren
underbart vacker!
2007-04-18

  Pernilla Fredriksson VIP
Fantastiskt bildspråk som verkligen berör. Som vanligt i dina texter alltså.
2007-04-18

  Jessica Ewa
Genialiskt. Från början till slut.

// Jessica Ewa
2007-04-18

  om en Siri
orginellt men lite små sorgligt, den rockar !
2007-04-17

  Aisha VIP
...mycket fin text.....med små enkla alldagliga ord som porlar fram....och som rymmer många känslor....tycker om....A.
2007-04-17

  Johannes
Det här var alldeles underbart skrivet ... och passar min sinnesstämning till fullo.

Tack för denna.
2007-04-17

  Sanchez
den här gjorde ont - du lyckas knyta väldigt mycket känsla till dina ord, så att, att de inte fastnade på någons läppar är en stark överdrift.
jag gillar uttrycket \"små brev\" den gör denna dikt till en modern samtidsdikt, ingen skriver långa brev i sonett form längre, men SMS, det skriver många
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP