Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lovade att inte tro att jag går runt och gråter hela dagarna bara för att jag är poet, simon

jag vet inte dina hemligheter
eller vad du lekte som barn

jag vet inte när du gråter
eller hur du ser ut när du koncentrerar dig

jag vet inte vad som håller dig vaken när du inte kan sova
eller vem som ger dig ljus när du inte ser

jag vet inte vilket godis du älskar
eller vad du önskar högst av allt


jag har aldrig sett dig i ögonen
eller haft dig bredvid


aldrig kallat dig vän


och jag förstår fortfarande inte


hur du får mig att visa alla sidor
från ett till hundra



















Fri vers av sister band-aid knees
Läst 931 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-13 22:13



Bookmark and Share


    Louvisa
Snyggt uppbyggd
På något sätt förstår man precis!
En dikt som går rakt in
2008-05-25

  korpfjäder
Härliga ord! Får mig att tänka på varför somliga människor är sköna att ha nära och somliga känns omöjliga.... och att jag faktiskt inte alltid vet svaret.
2008-03-13

    kallsup
Åh, åh, jag känner igen känslan! Applåd försjuttsingen!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees