Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juninatt

jag ville bara veta hur dina lakan luktade
innan livet svalde mig helt


musik*










de luktade musik*





Övriga genrer av sister band-aid knees
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees