Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan


När jag blir lite galen helt utan anledning

Och Jag vill ställa mig upp på stolen och skrika
inför alla likgiltiga; fattiga, rika
Jag vill hoppa på borden, sparka bort alltihop
alla falska ansikten, slå ihjäl allihop

Jag vill ha det Jag vill och våga ta lite till
måla fan på väggen när tiden står still
och Jag skiter i hur knäpp du tycker Jag är
Sug på den, HA! Min farsa är mångmiljonär.





Fri vers av Tigerlilja|
Läst 769 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-06 10:37



Bookmark and Share


  Drömkram
Helt underbar!! Kram
2009-09-19

  ettjag
Den här är bra, mcyket bra!
2007-06-03

    sister band-aid knees
JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|