Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyfan vad jag är JÄVLIG


förbjuden frukt

jag borde vara tacksam
men det är jag inte
jag borde kämpa mer
men det gör jag inte

jag har allt och lite till
men jag bryr mig inte
det borde vara nog
men det är det inte

borde känna mig älskad
men det gör jag inte
borde känna mig dyrkad
men det är jag inte

jag måste ha mer
men jag kan inte
jag vill ha något annat
men får inte

borde kedja fast mig
men jag vill inte
ge mig själv en fet smäll
men det hjälper inte

det borde vara så enkelt
men det är det inte
jag älskar dig
eller någon annan
eller jag vet inte!




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 491 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-22 05:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej du är inte jävlig, det är fullständigt naturligt att det blir en massa dylika känslor utan den emotionella samt passionsmässiga instängningen som den påtvingande tvåsamheten innebär på kvinnan

om du hade fått lusta fritt, utefter ditt behag, men ändå få full dyrkan, kärlek, o passion, från din partner, så hade både du, samt förhållandet, mått mycket bättre.

harmoni kan man inte tvinga, o bända fram, bara genom kärlek, respekt, samt accept, utav sakernas tillstånd, kan detta nås.

va dig själv, lev ut. Kräv kärlek som respekterar det.

bra skrivet!
2011-12-21

  M-Lyn
Igenkännade Tror jag för många Fint kaxigt bra nedpräntade rader Kanon !
2011-07-02

  PPQ
jag tror alla kan känna igen sig det här
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|