Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt otroligt cheesy. Fast på nåt sätt så catchy att man inte bara kan kasta det åt helvete. Till mitt försvar skapat den 17 december 2008


Hjärtpanik

Hur många nålar, har jag bränt
Till alla sår som jag har sytt
nu vill jag bryta mina kedjor
och börja om på nytt

Jag skulle ge runt tiotusen
För att få en sekund med dig
Jag skulle släcka alla ljusen
För att kunna glömma dig

Men när blodet bultar
och hjärtat slår
så vill jag följa dig
vart du än går
Som ett extra lager hud
Som en konsert fast utan ljud

För det har hänt mig nu, nej
kan inte sluta älska dig
jag vet, det kommer aldrig gå
men jag är kär i dig ändå
du får mitt hjärta ur balans
Och jag vill ha en ärlig chans
för det finns inget gram logik
När mitt hjärta har panik

Du är ett väder som slår om
och jag är virvelvinden som
aldrig stannar och står still
Kan aldrig vara vad du vill

men när modet sviker vill du ge upp
och stänger in mig i en bur av glas
när jag ser dig se mig utanför
så känns det som en del av hjärtat dör

Det har hänt mig nu, nej
Kan kan inte sluta älska dig
Jag vet, det kommer aldrig gå
Men jag är kär i dig ändå
Du får mitt hjärta ur balans
Och jag vill ha en ärlig chans
För det finns inget gram logik
När mitt hjärta har panik

Du stod ensam i ett rum
hela din värld var utanför
medan tåget drog förbi
med ditt liiv inuti

och i mitt rum så stod jag likadant
visste inte om att du var där
jag hörde aldrig dörren slå igen
men glömmer aldrig vad jag hörde sen

är det försent, kan du förlåta mig?
vill bara säga att jag älskar dig
jag vet jag kan vara svår
men, jag älskar dig ändå
du får mitt hjärta ur balans
och tar mig bort nån annanstans
det finns inte ett gram av logik
När mitt hjärta har panik

inte ett gram av logik
När mitt hjärta har panik
Inte ett gram av logik

Du är är en kista och jag din spik
Jag är fattig du är rik
Men det finns inte ett gram av logik
När våra hjärtan får panik




Fri vers av Tigerlilja|
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-04 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|