Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det lite spontant blir en helt komplett och färdig låt, helt enkelt. Digg it!


Ät mig.

Varje morgon går jag upp,
fast jag vet knappast varför mer
när konjunkturen är så ledsen
är det svårt att vara glad

Jag har spelat bort mitt öde
Jag har tröttnat på panik
sortera mig i fack som inte
passar mig så skriker jag;

Pappersark och kaffeknark
en vanlig dag i vardagsliv
jag stryper snart mig själv
om inget händer och om du tror det är du

Då tror du fel
För jag har inte tid för något mer än mig
Och jag är lycklig
men en sak kan du få göra för mig

Ät mig
- Jag vill inte låtsas lyssna på ditt skitband
Ät mig
- Jag vill inte ligga sked och mysa med dig
Ät mig
Det finns bara en person för mig och det är jaaag
det är så som jag vill ha det, bara ta det
Ät mig

Precis som 101 %
av alla andra har jag
blivit sviken många gånger
trampad på nog ännu flera

Men, det finns en gräns även för mig
och jag drar gränsen här vid dig
för jag förtjänar mycket mer
än du kan ge - din jävel

Ät mig
- Det finns värre öden du kan råka ut för
Ät mig
- Du ska vara glad att jag vill vara med dig
Ät mig
- Det finns bara en person för mig och det är jaaag
det är så som jag vill ha det, bara ta det, ät mig.

Om nätterna ibland så minns jag kniven
som du satte i mitt hjärta
och vred om
när det var som sårbarast, jag

Hoppades att aldrig vilja
känna dig igen, men
du har satt ditt spår
och efter alla år
av sår

Ät mig
- Det är faktiskt min tur nu att vara viktig
Ät mig
- Som om det du sa till mig en gång var sant, och
Ät mig
- Och lägg ner din själ i det som jag har gjort för dig...
Som om det finns en person för dig och det är mig.

som om det finns en person för dig och det är mig
mig
- mina jag och mig, för dig
Ät mig
Ät mig
Ät mig
Det finns bara en person för mig, och det är jag.







Fri vers av Tigerlilja|
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-09 23:44



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Underbart flyt i rimmet här!!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tigerlilja|
Tigerlilja|