Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min trygghet

ibland tror jag att vi båda ligger vakna
vägg i vägg
och nynnar på melodier från i går

om dagarna då solen sken
och vi inte kunde se den


falla


men mamma
varje kväll innan sömnen tar oss
så vet jag

att vara dotter till dig, är det finaste för mig










till mamma
17/4-08




Fri vers av sister band-aid knees
Läst 499 gånger
Publicerad 2008-04-17 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees