Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som att halsa ren sprit


tårarna strilar tyst ner

i dina vackra mungipor



som om du dricker din egen smärta.







Övriga genrer av sister band-aid knees
Läst 574 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees