Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en flicka jag inte visste fanns tänder jag ett ljus

engla*




Övriga genrer av sister band-aid knees
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 21:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
tände precis ett jag ochså nu
2008-04-14

  -Ulla Tilemo- VIP
Det gör du rätt i.....en fin handling.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees