Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnen i irak ritar inte duvor

men det gör min lillebror.









Övriga genrer av sister band-aid knees
Läst 515 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-16 19:37



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Nä det gör dem inte. Kort och mycket kärnfullt. Bra.
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees