Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov bredvid mig i natt, john blund?

jag är så trött så trött
på att se er falla ner
på poeter som aldrig

ler
aldrig ler

på söner som gråter
och englor som dör
fast pappor inte

hör
inte hör

så trött på lasse w
som skriver om vita segel
som aldig tar vind för dom är

fulla
fulla med


tegel.









Fri vers av sister band-aid knees
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-22 17:38



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
\"och englor som dör
fast pappor inte

hör
inte hör\"

detta var finast.
teglet också.
men detta blev min favorit.
så oerhört .nu.
och så oerhört snyggt med det där mellanrummet och upprepningen, åhå-åh.
så oerhört.
2008-04-22
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees