Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tonen i trädkronans mitt

Jag försöker skriva
utrymmet mellan syllarna,
surrandet av elektricitet och grus
handen mot bergväggen
ointaglig –
vi drack en skål ur flodens styva flöde
där färjan driver ut från stranden, ruset
i de blottade ögonen, det blå ur himlen
slitet genom sand och slukat
av dina pupiller
outtömliga
brunnar
– jag försöker skriva
rör vid mig
rör vid oss
, våra händer
glänser av järn och drömmar




Fri vers av Grävling
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-25 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling