Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyr ut i natten

Jag flyr ut i natten

från tristessen och ensamheten,

jag måste ut och söka

efter vad vet jag inte än,

men DET finns där ute

någonstanns i natten,

det är ett stort hål i mig

som gapar stort och i det drar

det kalla vindar,

jag måste finna något att fylla hålet med.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-08-25 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten