Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland ljusblåa vatten

På en trästol satt en kvinna som kunde måla, men inte visste för vad hon skulle skåla.

Hennes händer hade släckt alldeles för många bränder, och hon var nu utan tänder.

Skrattande måsar på vita stränder.

Vet du vad som är det mest fascinerande med mina skriva ord?

Den svarta katten i den kalla natten

Inte mannen utan hatten, som inte längre kunde höra de höga skratten.

För han hade letat efter den försvunna skatten, bland ljusblåa vatten.

Kom, följ med mig ut på ett äventyr.

Vi kommer snart hitta vår destination, den är där borta.

Ser du var mitt finger visar, frågar jag, medan dina ögon kisar.

Där borta där månen hälsar godmorgon till solen.

Strax bortom trästolen.




Fri vers (Fri form) av Konstnärssjäl
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl