Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En grej jag och @sandgrenstories körde idag på insta - varsin tolkning på "Sampla" efter vi diskuterade copycats på insta... min är @honkallarsigpoet


Jag vill sampla dig

 

Dina “Ha! Good God! So good!”
som James Brown:
“AAW Oh! Get Up Offa That Thing
Stay on the scene like a sex machine.
You got to have the feeling sure as you’re born”



Shake ya ass! Did I hear you moan?
I’m gemini, bet your zodiac sign is
Aries or Taurus.
Hör du pianot i min andedräkt?
Känner du beatboxen i hjärtat?
Rytmen i fingrarna?
Ser du noterna på mina kinder?
Jag vill sampla din frisyr.
Ha alla dina kinky thoughts i mina headphones.

 

Jag vill sampla din röst, ditt skratt, din swag.
Din vers, din refräng. När du feenin’ - Jodeci
Sjunga acapella med dina läppar som kör.
Känna när dina ben klappar i takt med mina
Sampla grooven i dig.
Det skulle låta r&b, det skulle låta soul.
Aretha Franklin: R-E-S-P-E-C-T.
Du digga min breakdance.
Vår vibe gunga lite Marvin Gaye
“Let’s get it on”, “Sexual healing”

 


Jag multitaskar dina lyrics.
2pac and Biggie Smalls.
Poetic justice.
Can you picture my rhymes as a thug
Our love as old-school hiphop, baby.
Du kommer aldrig bli nå “One hit wonder”
in my eyes.
Poems living wealthy in my arms - “RIP”.
DJ Grandmaster Flash kännetecken är kritan
Du är mitt. Jag scratchar dig där skivan hittar g-punkten

 


Blow-jobbar soundet så alla vill sampla oss...




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-26 16:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En del av oss synthsamplar och kör med loopar från ett Soundscape library.
Nödvändigtvis inte hiphop. Bara tänka i sekvenser och slingor. Sådana har funnits bra länge nu.

2020-08-28

  Hon kallar sig poet VIP
Tack du.... för dom orden. Och en fet r&b kram ;) tillbaka haha nä men diggar din skrivstil. Därför addat dig.
2020-08-27

  Madrugador
Yessir. Det här är nice. Sampling är en konstform och det beskriver du väldigt bra här. " Pianot i min andedräkt" och " jag scratchar dig där skivan hittar G-punkten". Daam girl, du kan kalla dig poet med rätta. En fet hiphop kram. :)
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP