Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som är för bra

Kan man ha något som är f ö r bra?
Så bra så att det nästan inte är helt bra.
Till exempel, om man har, vad man skulle kunna säga, ett otroligt bra läkkött.
Detta betyder dock att man har en väldans massa ärr efter diverse sår.
Man har ju visserligen läkt ihop, i en mening, men man ser ut som kriget dragit fram över ens kropp (och det har det).

Bra eller dåligt? Vet ej.

Kan nog även gälla själar.




Prosa av Roses vs Dandelions
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-27 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions