Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infall


Så vi faller
faller in i mönster
vad faller oss in?

Äpplen faller, regnet faller
löven faller
snön kommer falla
var faller jag?

Tar någon emot oss, när vi faller
faller vi hårt
eller faller vi mjukt?

Jag kanske faller utanför
eller faller för dig
låter dig falla mig på läppen
så vi faller in i skratt

Faller in i varandras armar
innan vi faller i sömn
och faller för att drömma

Vi faller in i mönster
faller in i cykler
jag faller in i hösten
och den faller för mig




Fri vers av Blåbäret
Läst 263 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-08-28 12:40



Bookmark and Share


    tramp
:-) blev glad av att läsa texten !
2020-09-04

  karenina VIP
Din härliga text faller mig i smaken och jag ler av läsningen
2020-08-30

    Ken Cassel
Vart du faller Blåbäret måste nog vara nära trädet
Gör vi inte alla det?
Skoja bara
Gillar ditt infall
Applåder

Kram på dig!
2020-08-29

    Max Poisé
Jag faller för texten...
Bra rakt igenom!
2020-08-29

  limerick
Falleri, fallera!
hurra, hurra!
mycket, mycket bra!
2020-08-28

  SatansSon VIP
bravo. gillar.
2020-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-08-28

  Peter G VIP
Tycker orden faller fint i din text som faller mig helt i smaken!


2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret