Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barba non facit philosophum

Barba non facit philosophum
Cithara pretiosa non facit musicum
Et praesertim
Caesurae non faciunt poetam




Övriga genrer (Aforism) av Arenaramus
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-28 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus