Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla honom vad du vill



Inatt dansade jag till hans pipa
Tonerna lämnade mig som i trans.

Kläderna nästan föll av min kropp
Som köttet från mina ben.

Ormarna i korgarna
Sträckte ut sina villiga tungor.

Fåglarna i träden
Spärrade upp sina svarta ögon.

Kalla honom vad du vill

Vissa skulle nog säga att han var djävulen själv.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-28 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl