Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där dikt som bara dök upp i huvudet, så jag var tvungen att skriva ner den. Den påminner om något jag skrev när jag var yngre, men det är okej.


En tisdag i augusti, fullmåne

I mitt minne finns en natt
inkapslad i bärnsten
en helt liten varelse med sköra vingar
stagade med svärtad brons
och aldrig mer ska hon ha ont
aldrig mera lysmaskbrinna
det finns en natt som jag har sparat
osårbar och stum




Fri vers av Grävling
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-30 15:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Bärnsten rules!
2020-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling