Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna kropp

Den här känslan av feber
kommer över mig igen
ännu en gång
upprepar jag orden
jag hör i mitt huvud
jag har bara detta liv
som denna människa
i denna kropp




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2020-08-31 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP