Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att jag kunde det

jag hoppar runt i minna drömmar och skriker 

i ren glädje för att jag kan . jag klättrar högt i

 

träden jag formar moln till drakar och hundar 

och stora skepp . bara för att jag kan jag kan

 

göra allt i minna drömmar . till skillnad i från 

min verklighet där jag inte kan göra ettt skit

 

för här är jag fångad i en mardrömm i från 

min frihet som jag förlorade ut av minna 

 

idiotiv för att jag inte såg värdet av friheten

där ute jag var så lycklig då för att jag kunde 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-31 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten