Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar inför natten

 

så nu sker det än en  gång

omfamnas av svårmodet
trycket mot bröstet
andningen krymper
musklerna spänns

 jag som trodde att konsten att leva i nuet 
här och nu utan att våndas 
att den konsten var vunnen
men en gång fångad alltid ett offer 

de grubblande, tärande känslostormarna
utan rim och reson
utan logik
utan sans

ÖVERDRIVA
alltid

ÖVERKÄNNA BLINT
alltid

ÄLTA
alltid 

men ändå kanske lite mer stående vid sidan om
kanske inte  fångad mitt i...

kanske kan jag ta rodret och sätta ner foten
natten är en tid för ro och sömn
goda tankar om bra saker
också
 

God natt




Fri vers (Fri form) av LindaBirgitta
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-05 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta