Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista hjälpen

#Framvagnshaveri
Rost i bärande balkar
Oljedropp
Riktningsvisare ur funktion
Handbroms som strejkar
Avgsrening: noll#

Se där
officiellt Besiktningsprotokoll
för en gammal sliten farbror.
#Körförbud#
blir den slutliga domen i dokumentet med rekommendation om en omedelbar
skrotning.

"Vi hämtar!"
"Oavsett tillstånd får du alltid minst 1.300 spänn för ditt fordon!"
svarar man när jag ringer och hör mig för hos firman
#Än-är-det-inte-försent#
alias
#Sista hjälpen#.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-09-02 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP