Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad historia från arkivet


Den manliga förbannelsen

Ni kvinnor vet om att vi män mer än gärna vill stoppa
in den i er
Att vi åtrår och älskar er ända in i döden
Men så har vi män också den där manliga förbannelsen
som spökar inom oss
Testosteron
Att för er kvinnor ständigt hålla på och kämpa och slåss
då allting annat genast går bort
Så att flörta med alla er kvinnor som vi möter eller stöter
på har vi numera gjort till en sport
Men så tycker ju vi män också att ni kvinnor både luktar
och smakar gott
Så att lyckas bli tillsammans med en av er gör att det
känns som om vi har fått lite lycka på våran lott
Jo, jo
Vi vill mer än gärna få stoppa in den genom kärlekens port
och få komma till skott
Så den där förbaskade förbannelsen vi män har ligger
som sagt var latent i våran natur och kropp
Så när det kommer till lite skön kärlek är ni kvinnor
vårt endaste hopp
Jo, om man nu inte är gay då förstås..

Ken Cassel
3/9-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-03 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel