Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels hud / det är allt

Molnens ljudlösa fält
lossar morgonens skuggor
ur sina vilsna kroppar

verkligheten flyr dig
håret som släpper från huvudet
en gyllene skörd

under sömnens spröda yta
syns din spegelbilds baksida
ännu efter att du gett dig av




Fri vers av Grävling
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-04 13:00



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Det där med "håret som släpper från huvudet" känner jag igen (utan att vara ängel)!
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling