Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En egen stig

Aldrig falla till ro.
Aldrig sluta gå.
Aldrig finna ett evigt bo.
Aldrig inre frid nå.

Alltid en fot framför.
Alltid en hastig blick.
Alltid en som berör.
Alltid rätt vid första anblick.

Ofta korta romanser.
Ofta en flyktig kärlek.
Ofta svaga allianser.
Ofta en flykt i halvlek.

Sällan en nära vän.
Sällan en god kontakt.
Sällan få män.
Sällan slår av på takt.

En jägare som vittrar blod.
Med närhet som undantag.
Forsar i hennes inre i en flod.
Hon är en nomad.




Bunden vers av Teah
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-07 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teah