Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag kan inte höra din röst

Minns det som igår
Hur du såg på mig
Hur din röst smekte mig
Jag längta efter dig
Varje sekund
Jag älskade din röst
Den gav mig allt
Nu e allt förstört
Allergisk chock
Varje gång
Och du är överallt
Parera

För jag kan inte längre höra din röst
Din röst
Den skär som knivar i mitt bröst

Den första gång jag såg dig
Berörde du mig
Du hade nåt
Kan inte sätta fingret på
Vad det var
Men jag blev kär
Och sen när vi sågs
Då blev det mer
Du var så vacker
Jag älskade dina ögon
Nu kan jag inte längre se dig
Har avföljt dig på Insta, aah
Slutat spela din musik
Jag har inget val

För jag kan inte längre höra din röst
Din röst
Den skär som knivar i mitt bröst




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Linda Åkesson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 15:02



Bookmark and Share


    Steff...
så fina rader
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson