Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen

23 april
kommer alltid vara
en Svart dag
Dagen då du deklarerade
att du valt
någon annan än mig




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-25 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson