Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Reach out

Hur funkar det där egentligen...
REEEEEACH OUUUUUUUT 
Alla snackar om det där
Hur man ska göra för att NÅ UUUUUUT
Gör si, var så. 
Jag har testat allt det där. 
Min sista utväg är denna
Min tid är nu...?
Jag vågade ännu en gång...
Hoppas
Hoppas inte jag sålde smöret
och tappade pengarna.
Inte en gång till
INTE EN GÅNG TILL! 
Varför skulle inte jag kunna nå ut
Nå fram
Bli SYNLIG
PÅ RIKTIGT

Varje gång jag ger allt
Allt av mig
Och varje gång samma känsla
Känslan av att gå in i ett rum
När allt blir tyst
Tyst
Så tyst,
och jag frågar: "Vad är det?"
Då svarar ni: "Nej det är ingenting".
Och jag bara försöker andas,
fastän jag vet.

För min nagkänsla säger att
NÅGOT ÄR FEL!
F E L 

Och så ensamheten
Tomheten
Ett svart hål
Allt jag satsade
Allt jag förlorade
Det gör så jävla jävla jävla ont!
I år vill jag ändå ge allt en chans.

Och om det misslyckas,
vem är jag då?
Var ska jag ta vägen då?

 




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 159 gånger
Publicerad 2021-04-11 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson