Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrev och spelade in denna 2004 men släpper den idag 16/11 i samband med min medverkan i tv om Metoo. Låten finns också på Spotify och andra musikplattformar.


ALLTID RÄTT!

Du tror att du är den, som jag håller kär.
Du tror att du mig känner, att du är bättre än mina vänner.
Att jag är beroende av dig, bara dig.

Du har alltid rätt, alltid rätt!
Du har alltid rätt, alltid.

Det är vad du tror...

Du säger att jag för dig, kan visa mig svag,
men att se dig gråta, kommer jag aldrig tillåta.
"Lilla stumpan du är så fin".
Och ett gubbflin (haha)

För du har alltid rätt, alltid rätt!
Du har alltid rätt, alltid.

Det är vad du tror...

Du tror jag är en docka, som du till sängen kan locka.
Men nån makt över mig kommer du aldrig, aldrig att få!

Men du har alltid rätt, alltid rätt!
Du har alltid rätt, alltid.

Det är vad du tror...










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Linda Åkesson
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson